ΣΑΜ Β. ΛΕΒΗ α.ε.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

etairiko profil Μια επιτυχημένη επιχείρηση τριών γενεών
sxolika History and Milestones
Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1930 από τον Βίκτωρ Λεβή στην Θεσσαλονίκη, με κύρια δραστηριότητα την αντιπροσώπευση γερμανικών οίκων και άλλων ευρωπαϊκών οίκων.
Το 1942 η επιχείρηση διέκοψε τις δραστηριότητες της λόγω του Β' Παγκοσμίου Πολέμου για να τις ξαναρχίσει το 1946 στην Αθήνα.
xartika Το 1968 η επιχείρηση ενισχύεται με την εισδοχή του Σάμ Λεβή που εκπροσωπεί την δεύτερη γενιά και διευρύνει την δραστηριότητα της με νέες συνεργασίες και προϊόντα.
Το 1990 η Θάλεια Λεβή, εισέρχεται στην εταιρία αντιπροσωπεύοντας την τρίτη γενιά. 
xompi kai paixnidia Company Mission
Η εμπορία ποιοτικών, αναγνωρισμένων προϊόντων που με την κατάλληλη στρατηγική Marketing ηγούνται στην αγορά την οποία ανταγωνίζονται
biomixanika eidi Δραστηριότητα
Η Σάμ Β. Λεβή ┴.┼. με την σημερινή της μορφή είναι μια από τις πιο εξειδικευμένες εμπορικές επιχειρήσεις η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1930.
H Σάμ Β. Λεβή ┴.┼. παρέχει στους συνεργάτες της, πελάτες και προμηθευτές, ένα ολοκληρωμένο σύστημα εμπορικών υπηρεσιών στους τομείς των πωλήσεων, Marketing, Trade Marketing και Logistics.
epoikinoniste mazi mas Πρωταρχικός της στόχος είναι η επιτυχημένη ανάπτυξη και καθιέρωση στην ελληνική αγορά τον προϊόντων που χειρίζεται.
Με μακρά εμπειρία τεχνογνωσία και βαθιά γνώση της αγοράς, δυναμισμό, υπευθυνότητα, όραμα και προοπτική η Σάμ Β. Λεβή ┴.Ε. αποτελεί την καλύτερη επιλογή εμπορικής συνεργασίας παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
 - TECNOCOMPASS - KUM - Lefty - Softie -
- ARKE MOLHO LEONE - AZIENDA CARTARIA BUSTESE -
- SMITH BROS & WEBB -
Copyrightę SAM V. LEVI S.A. 2004
All rights reserved
Trademarks, logos and images are property of their legal owners